Groothandel in kampeerartikelen

E-GADGET.EU is een groothandel in kampeerartikelen. We onderscheiden ons met een verrassend aanbod van campingaccessoires.

Productpresentaties

De service van kampeergroothandel E-GADGET.EU

Het magazijn van kampeergroothandel E-GADGET.EU is gevestigd in Tilburg (Nederland). Wij leveren de campingwinkels en outdoorzaken (in zowel binnen- als buitenland) vanuit voorraad aan. Hierdoor kunnen we u een zeer korte levertijd garanderen. Kwaliteit en service zijn immers de kernbegrippen bij E-GADGET.EU. Wij zorgen ervoor dat u en uw klanten nooit zullen misgrijpen. U kunt bij E-GADGET.EU rekenen op klantgerichte oplossingen. We streven immers naar dezelfde doelstelling als u en dat is uiteindelijk het gemak van de outdoor- of kampeerliefhebber die bij u zijn of haar spullen aanschaft.

Exclusief distributeur van Flextail Gear, inCharge, HYPHEN en Calorsa

In ons brede assortiment treft u de meest praktische kampeer- en outdoor producten aan. Hierbij kunt u denken aan opblaaspompen, campinglampen of compressoren die van een zeer klein formaat zijn maar de verwachtingen van uw klanten zeker zullen overtreffen. Wij zijn exclusief distributeur van de merken Flextail Gear, inCharge, YANTU en Calorsa. Dit zijn merken outdoor- en kampeerartikelen waar uw klanten naar zullen vragen. Zowel Flextail Gear, inCharge, YANTU en Calorsa sluiten immers aan op de behoefte aan gemak bij het kamperen of het uitoefenen van outdoor activiteiten.

De outdoor- en kampeerartikelen waar uw klanten naar zullen vragen

E-GADGET.EU heeft een met zorg geselecteerd outdoor- en kampeer assortiment, wij richten ons op de trends van kampeer- en outdoor gebied. U vindt in onze catalogus de items die niet alleen een invulling bieden op de bestaande behoefte maar ook zorgen voor het gemak waar in de toekomst veelvuldig gebruik van gemaakt gaat worden.

Ons unieke- en onderscheidende assortiment kan omschreven worden als vernieuwend, innovatief en toekomstgericht. Wij werken nauw samen met merken als Flextail Gear, inCharge, YANTU en Calorsa. Deze producten distribueren we in de Benelux, Frankrijk, Oostenrijk, Italië, Spanje, Engeland en Duitsland.

De outdoor- en kampeerartikelen waar uw klanten naar zullen vragen

Catalogus outdoor- en kampeerartikelen

In onze catalogus kampeerartikelen vindt u een uitgebreide omschrijving van alle items die wij in ons outdoor assortiment hebben opgenomen. Deze catalogus is opgesteld voor campingwinkels en outdoorzaken. Het is goed om hierbij te vermelden dat ons aanbod regelmatig wordt aangepast op basis van de wensen van kampeer- en outdoor liefhebbers en het (internationale) aanbod op dit gebied. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft over ons aanbod of als we u kunnen helpen met persoonlijk advies. U kunt deze catalogus kampeerartikelen uiteraard geheel vrijblijvend downloaden.

Download hier uw catalogus

Prijslijst outdoor- en kampeerartikelen

In onze prijslijst outdoor- en kampeerartikelen vindt u de meest actuele prijsstelling van onze producten. Deze prijsstelling is van toepassing voor campingwinkels, outdoorzaken en andere professionele aanbieders die interesse hebben om onze producten in het assortiment op te nemen. Eventuele prijswijzigingen worden uiteraard in dit document verwerkt. Informeer bij ons gerust over de voorwaarden. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor eventuele vragen of persoonlijk advies over ons aanbod.

Vraag een prijslijst aan

Vraag een prijslijst aan