Groothandel in gadgets en (mobiele) telefoon accessoires

E-GADGET.EU is een groothandel in gadgets en mobiele telefoonaccessoires. We zijn onderscheidend door ons verrassende aanbod in gadgets en telefoon accessoires. Ons assortiment bestaat onder andere uit de draadloze bluetooth oordopjes, draadloze opladers en oplaadkabels voor de telefoon of andere mobiele apparaten..

Op deze pagina vind u meer informatie over onze werkwijze en service, assortiment. Daarnaast kunt u vrijblijven de productpresentaties downloaden en een prijslijst aanvragen voor uw (online) winkel.

productiepresentaties bekijken

De service van gadget groothandel E-GADGET.EU

Het magazijn van mobiele telefoonaccessoires groothandel E-GADGET.EU is gevestigd in Tilburg (Nederland). Ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar. We kunnen telefoonwinkels en gadget zaken in zowel binnen- als buitenland binnen een kort tijdsbestek van nieuwe telefoonaccessoires en gadgets voorzien waardoor u en (belangrijker nog) uw klanten niet zullen misgrijpen! Kwaliteit en service zijn immers de kernbegrippen bij E-GADGET.EU en dit zult u in onze volledige dienstverlening ervaren.

Exclusief distributeur van RollingSquare

Als groothandel in telefoonaccessoires, oplaadkabels en gadgets hebben we een breed aanbod van de meest praktische producten. Hierbij kunt u denken aan inCharge 6, lange oplaadkabels met meerdere aansluitingen, oplaadkabeltjes voor aan je sleutelbos, draadloze bluetooth oordopjes en draadloze opladers.

Wij zijn geautoriseerd exclusief distributeur van RollingSquare, hieronder vallen de merken HYPHEN, inCharge en TAU. De producten van deze merken sluiten perfect aan op de behoeften van de mensen die 24/7 bereikbaar willen zijn.

Opvallen met onze producten

Naast een geweldig product aanbieden is het net zo belangrijk om de meest praktische informatie over het item aan uw klant te verstrekken. Dit zal zowel de verkoop in een webshop als in een Retail winkel bevorderen. U kunt de onderstaande informatie gebruiken als u wilt opvallen met onze producten.

inCharge, TAU & HYPHEN

inCharge 6

InCharge 6 is het nieuwste item uit de productlijn van dit merk. Met deze universele sleutelhangerkabel behoort het misgrijpen bij een bijna lege batterij tot de verleden tijd. De inCharge 6 heeft een uniek design met aandacht voor detail, duurzame materialen en hoogwaardige connectoren. Ieder draagbaar apparaat kan nu vanaf iedere voedingsbron worden opgeladen. Met de InCharge 6 heb je de beschikking over USB, USB-C en DUAL (Micro USB en Apple) connectoren. InCharge 6 is een toepasselijke naam voor deze multifunctionele gadget. Je hebt de beschikking over alle 6 de aansluitingen die je nodig kunt hebben. Deze gadget is voorzien van de sterkste magneten (N52) in combinatie met een antislip systeem ter voorkoming van verlies. Een metalen behuizing, 90 gevlochten koperen draden beschermd door een TPU laag met gevlochten nylon, zorgt ervoor dat de gebruiker lang plezier zal hebben van de investering.

Download hier uw catalogus

HYPHEN Draadloze opladers

HYPHEN draadloze opladers kunnen gebruikt worden voor het snel en gemakkelijk opladen van bijvoorbeeld smartphones, tablet en oordopjes. Deze oplader maakt gebruik van QI-ondersteuning. Dit is een technologie wat snel draadloos opladen mogelijk maakt. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van elektromagnetische inductie velden om de energie over te brengen naar de smartphone, oordopjes of tablet. Inductieladen is het draadloos opladen van de toekomst. Deze oplader heeft de beschikking over een snellaadfunctie waardoor het device binnen een kort tijdsbestek volledig is opgeladen. De lader kan eenvoudig gebruikt worden door een device op de lader te plaatsen. Het gebruik van draden is hiermee verleden tijd! HYPHEN draadloze opladers hebben de capaciteit om 10 watt draadloos binnen een kort tijdsbestek snel op te laden en zijn verkrijgbaar in het wit en zwart.

DOWNLOAD HIER UW CATALOGUS

HYPHEN draadloze oordopjes

HYPHEN draadloze oortjes, het voordelige alternatief voor de Airpods van Apple. HYPHEN bewijst met deze oordopjes dat je met de keuze voor oordopjes met een aantrekkelijke prijsstelling geen enkele concessie hoeft te doen ten opzichte van de high-end concurrenten. De oordopjes maken gebruik van de betrouwbare kwaliteit van Bluetooth 5 om connectie te maken met het device. Deze connectie kan een afstand overbruggen van maar liefst 15 meter. De oordopjes bieden een uitstekend ergonomisch draagcomfort, zijn IPX5 waterbestendig waardoor de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken voor een buitje regen onderweg, zijn voorzien van touch control, bieden mogelijkheden om draadloos op te laden, biedt mogelijkheden om maar liefst 28 uur onafgebroken naar muziek te luisteren en belangrijker nog, bieden een premium geluidskwaliteit. Een sublieme geluidservaring waardoor het niet nodig om in duurdere oordopjes te investeren.

Download hier uw catalogus

TAU powerbanks

TAU powerbanks zijn de meest praktische powerbanks die je maar kunt bedenken. Deze powerbank is niet groot en log maar kan gewoon gebruikt worden als sleutelhanger. Deze powerbank kan dus nooit worden vergeten! Dit is de kleinste 3-in1 powerbank ter wereld, waarbij je uiteraard de beschikking hebt over USB-C en DUAL (Micro USB en Apple) connectoren. Je kunt de Tau powerbank opladen in een handig compact oplaadstation dat je op een eenvoudige manier thuis op iedere gewenste plek aan de muur kunt bevestigen. Een vaste plaats voor je sleutels en voor je powerbank zodat de gebruiker nooit hoeft mis te grijpen!

Download hier uw catalogus

Vraag een prijslijst aan